A legegyszerűbb medvehagymás pogácsa kelesztés nélkül: túrótól szaftos a tésztája
Egyszerű gyúrt tésztából is fantasztikus medvehagymás pogácsát készíthetsz.
Összesen 361 találat.
Egyszerű gyúrt tésztából is fantasztikus medvehagymás pogácsát készíthetsz.
Házilag is elkészítheted a ropogtatni való sós pereceket, amelyek utána nem sokáig fognak a tálon maradni.
A vajas-sajtos kiflik ízre hasonlítanak egy egyszerű sajtos szendvicsre, de sokkal foszlósabbak és krémesebbek annál.
A kelt tésztába csavart virslis tekercs tökéletes vendégváró falat, a gyerekek pedig az iskolába is magukkal vihetik.
A leveles tésztába burkolt virslis tekercs igazi villámvacsorának is beillik.
A leveles tésztából készített vajas pogácsa az egyik legegyszerűbben elkészíthető aprósütemény.
A vajdasági sós csiga foszlós élesztős tésztából készül, mégsem kell külön keleszteni.
Laktató és nagyon egyszerű vendégváró a bolognai csiga, amely leveles tésztából nagyon hamar el is készül.
A leveles tésztából készülő gombás-paradicsomos sós csiga tökéletes vendégváró fogás.
A sonkás-sajtos csavart rúd az egyik legfinomabb és leggyorsabb vendégváró.
A gyorsan összeállítható sajtos rúd az egyik legbiztosabb megoldás, ha vendégeket vársz, és nem kell hozzá semmilyen extra hozzávaló.
Hihetetlenül egyszerűen elkészíthetők a ropogós leveles tésztába csomagolt, apró falatok, amiknek képtelenség ellenállni.
A villámgyors sajtos ropogós leveles tésztából készül, és alig van vele munka.
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
Ezzel a módszerrel isteni finom, kívül ropogós, belül puha, szaftos sajtos rudakat készíthetsz.
A dupla sajtos falatok onnan kapták a nevüket, hogy a tésztájukba és a tetejükre is bőven jut a reszelt sajtból.
A kelt tésztából készült pizzás pogácsa a fűszeres paradicsompürének és a sajtnak köszönheti nagyszerű ízét.
Kész lapokból minimális munkával kész van a mennyei kapros-túrós rétes.
Az olaszok a focacciát eredetileg reggelire fogyasztották, ma pedig legtöbbször előételként kerül az asztalra.
A finom, puha vajas-sajtos kekszek tökéletesek vendégváró fogásnak vagy csak úgy falatozni is.
Ezek a mennyei szezámmagos sós rudak sajtos gyúrt tésztából készülnek. Egy kis ecettől lágyabb és könnyebben nyújtható lesz.
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.
Házilag is készíthetsz puha sajtos pereceket, amelyeket utána olyan jó egy pohár ital mellé vagy beszélgetés közben falatozni.
A házi köményes rúd nagyon finom esti rágcsálnivaló a vendégeknek, egy pohár bor mellé, vagy akár csak a tévé előtt ülve.
Ha kifogytál a sütikből, vagy friss, ropogós finomsággal lepnéd meg a locsolókat, a medvehagymás, sajtos tekercsek kapóra jöhetnek.
A leveles tésztából készült sonkás-sajtos csavart rúd az egyik legfinomabb sós ropogtatnivaló.
A klasszikus, nagyiféle káposztás pogácsa elkészítése időt kíván, de minden perce megéri.
A foszlós sajtos kocka könnyen összeállítható, abbahagyhatatlan sós sütemény.
Egy vidám baráti estére nem is kell finomabb ropogtatnivaló ennél a sajtos házi ropinál.
Leveles tésztából pillanatok alatt elkészítheted a pizzás csigát.